STARTSIDEFabiaAylaAxelValperBilderOppdateringerStandardGjestebokNyheter

 

Velkommen til vår hjemmeside!

 

Vi som bor her er jeg Trine-Lise og min samboer Kåre. Kåre`s to barn Sondre f. 92 og Sunniva f. 94 som er her så mye de kan. Sunniva bor ellers på Bardufoss sammen med sin mamma og katten Stina, mens Sondre bor her sammen med oss Vi har fire Berner Sennen hunder, Fabia, Ayla Aurora, Frøya og Ronja. Fabia og Ayla bor hjemme mens Frøya og Ronja bor hor forfamilier. Vi har også hatt en hannhund som vil forbli på våre hunder, Axel som er fra vårt første kull. Han mistet vi så alt for tidlig pga en blodprpoo i ryggen som førte til lammelser i hele bakparten. Hundene kan dere se mer om på deres egne sider.

Vi bor på Kvaløya i Tromsø ca 13 min fra sentrum og 5 min fra flyplassen. Vi bor fantastisk til  med lysløype og fjellet rett utenfor døra, og det bruker vi stort sett daglig. Ingen ting er vel som å komme opp på fjellet og se utover vårt vakre landskap med hundene springende i det fri.

Mitt første møte og kjennskap med Berner Sennen var i 1983 da jeg var så heldig å bli "passepike" til Iris som var NUCH og i 1985 til Sheena en av valpene hennes som ble værende hjemme. Her fikk jeg min første innføring i hundeutstilling. Ifølge Iris og Sheenas mamma hadde jeg sagt at skulle jeg noen gang ha meg egen hund så skulle det være en Berner.

Slik gikk det til at vi påsken 2003 fikk overta Fabia som da var 6 mnd. pga allergi hos de som eide ho. Dette var et tilbud jeg ikke kunne la gå i fra meg selv om far i huset ikke var helt enig på det daværende tidspunkt.  Det har ikke gått verre en at vi fikk en Berner til. Ayla som kommer fra Kennel Storelvhagen fikk vi i mai 2005.

Vårt første kull så dagens lys 17.01.2006. Da ble det født 8 valper her. Vi skulle i utgangspunktet ikke beholde noen av valpene selv, evt ha en tispe hos forvært, men det er ikke alt som blir som man har planlagt og det endte med at vi beholdt en av hannene selv. Axel var et flott tilskudd til flokken og familien, og var Aylas beste venn.

Jeg er medlem i NBSK , NKK og Tromsø hundeklubb.

Jeg følger selvfølgelig NKKs etiske retningslinjer for avl og NBSK (norsk berner sennenhund klubb) sine avls regler.

 

Mail meg!!!

 

 

Meg og Axel i utstillingsringen Juni 2007

 

 

berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund berner sennenhund berner sennen hund
 Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper Berner oppdrett valper Berner valper